MOBILNOST GRAĐANA SRBIJE I PANDEMIJA COVID 19

Institut za sociološka istraživanja sprovodi istraživanje o praksama, stavovima i iskustvima kretanja i samoizolacije građana Srbije koji su ušli na teritoriju zemlje neposredno pre ili nakon izbijanja pandemije COVID 19. Cilj istraživanja je da razumemo načine povratka u zemlju, eventualna iskustva i probleme sa kojima su se suočavali građani u samoizolaciji, kao i da ispitamo stavove o pandemiji i merama koje su uvedene. Ako spadate u grupu građana koja je ušla na teritoriju Srbije neposredno pre ili nakon izbijanja pandemije virusa COVID 19, molimo vas da popunite UPITNIK.

U istraživanju se ne prikupljaju lični podaci, pa su tako svi odgovori anonimni i biće korišćeni isključivo uz pomoć metoda statističke obrade podataka i za potrebe naučne analize. Pošto nam je važno da čujemo i Vaše mišljenje, molimo Vas da na upitnik odgovorite iskreno i u potpunosti. 

Za popunjavanje ankete potrebno je 10 minuta.

Za sva dodatna pitanja i rezultate analize možete nam se obratiti na isi@f.bg.ac.rs.

Posebnu zahvalnost dugujemo Institutu društvenih nauka za ustupanje svoje platforme za prikupljanje podataka i Vlasti Kokotović Kanazir sa Geografskog instituta Jovan Cvijić, SANU.